Lad drømmene leve

permakultur med jer i centrum

Urtespiral, hügelbede, skovhavebede, biodiversitet, frodighed, plads til leg og sund levende jord, der holder på vand, næringsstoffer og binder kulstof – det er en permakulturhave. I jeres have skal der være lige præcis, det I drømmer om, og som giver jer lyst til at være i haven og bruge den. Med permakultur kan det blive mere bæredygtigt, modstandsdygtigt og mindre plejekrævende. Om det er et stramt design eller langt græs og vilde bede, det bestemmer I. Kontakt mig hvis I har lyst til at omfavne jeres have, udvikle den og vide mere .

Kontakt mig for en snak om jeres behov og få et personligt tilbud

Indianermynter eller anisisop - Immergrün er bæredygtig haverådgivning

Havebrainstorm


Få ideer og gode råd til forandringer i haven her og nu. Jeg kommer på besøg, og vi går på havevandring sammen. Undervejs laver vi skitser og noterer planteforslag.

Hele familien er velkommen til at deltage. 

Det varer to-tre timer og koster mellem 1200 og 2000 kr. (afhængig af havens størrelse) plus transport.

Bliv co-designer
i egen have

Bliv co-designer og lær jeres have at kende. Jeg besøger jer løbende 2-3 timer ad gangen, hvor vi designer jeres have sammen. Imellem besøgene udfører I designet og modtager løbende sparring via telefon eller mail.  Afhængig af størrelse og behov er der brug for 2-4 runder.

Efter ønske gør jeg en særlig indsats for at inddrage børn.

Prisen afhænger af jeres ønsker. 

En permakulturhave til mange

I et bofællesskab, en boligforening, en børnehave eller en virksomhed, hvor mange meninger og ønsker til haven samles i et design er permakultur en oplagt løsning til at skabe mere liv og biodiversitet, fx en skovhave – stor eller lille.

Immergrün kan hjælpe jer til en fælles, robust have, hvor vi sammen finde de gode løsninger. Jeg gør en særlig indsats for at inddrage børn i forløbet.

Prisen afhænger af jeres ønsker og muligheder.

 

Få en spiselig have

- en spiselig hæk, et staudebed
eller hele haven...

Dyrk en have, hvor alt kan spises, undtagen græsplanen. Ikke nødvendigvis en grøntsagshave, men en have med træer, buske, stauder, vandhul eller hvad I ønsker, hvor blade, blomster, frugter eller hele planten kan spises.