Teambuilding &Workshops

Haver og biodiversitet med permakultur

Hvad?

Mangler I støtte og  hjælp til at komme i gang med at gøre jeres have eller anlæg mere levende og modstsandsdygtigl. Eller vil I bare gerne vide mere? Immergrün tilbyder teambuiling, workshops, foredrag og undervisning eller en kombination, hvor I finder jeres fornemmelse for jord, planter og biodiversitet.  

Hvem

Alle kan være med, børn, voksne, begyndere og øvede. Jeg hjælper haveejere, institutioner, bofællesskaber, boligforeninger og virksomheder. Alle, der står overfor et grønt projekt, der skal være levende og mere bæredygtigt uden at miste æstetikken og sammehængen. Sammen skal vi føle, smage, lugte, mærke, arbejde, ja kort sagt få fingrene i jorden.

Hvordan?

Med inspiration fra permakulturens gennemprøvede teknikker og designværktøjer, en grøn uddannelse og et livs erfaring i jord, planter og natur, skræddersyrvi et event eller forløb tilpasset jeres individuelle behov. Det sker i samarbejde med permakulturdesigner Skye Jin, Pædagogisk Praktisk Permakultur, Mikrogaarden, Naturplanteskolen og eventuelt andre.

Immergrün foredrag & workshops - Selvforsyning og biodiversitet

Se eksempler nedenfor eller kontakt mig for et skræddersyet arrangement

Hvad?

Mangler i støtte og  hjælp til at komme i gang med at gøre jeres have eller anlæg mere levende. Eller vil I bare gerne vide mere? Immergrün tilbyder interaktive foredrag og workshops,  undervisning eller en kombination, hvor I finder jeres fornemmelse for have, jord, planter og kompost. 

Hvem

Alle kan være med, børn, voksne, begyndere og øvede. Jeg hjælper haveejere, institutioner, bofællesskaber og alle, der står overfor et grønt projekt, der skal være levende og mere bæredygtigt uden at miste æstetikken. Sammen skal vi føle, smage, lugte, mærke, arbejde, ja kort sagt få fingrene i jorden.

Hvordan?

Med inspiration fra permakulturens gennemprøvede teknikker og designværktøjer, en grøn uddannelse og et livs erfaring i jord, planter og natur, skræddersyr jeg en workshop, et foredrag eller et forløb, der sætter gang i netop jeres projekt.

Immergrün foredrag & workshops - Selvforsyning og biodiversitet

Se eksempler nedenfor eller kontakt mig for et skræddersyet arrangement

En permakulturworkshop


Bliv guidet igennem en produktiv dag i haven, hvor vi skaber noget nyt: Et vandhul, en urtespiral, en bananhügel, et skovhavebed med blomster og urter til te, krydderi, cocktail, insekter eller en kompost-workshop.

Vi skal lære, mærke, opleve og skabe noget blivende – kun fantasien sætter grænser.

For børn og voksne, instutioner, boligforeninger, virksomheder og private.

Teambuilding


Hvorfor ikke kombinere virksomhedens behov for udviklende og lærende teambuiling med ønsket om at skabe mere biodiversitet på matriklen. 

Start eventuel med en designworkshop af en opgave, samarbejde eller lignende og slut af med at etablere virksomhedens første lille skohave.

Vi sørger for alle forberedelser i samarbejde med virksomheden.

Foredrag om perma-kultur og skovhaver

Permakultur har intet med hverken permafrost eller permanente krøller at gøre. Det er et sæt principper og etikker til at dyrke og dele jorden i samarbejde med naturen og hinanden.

Det handler om permanent dyrkning med flerårige afgrøder og omsorg for jorden. Det handler om at samarbejde med naturen lige fra havebrug til mere biodiversitet og færre invasive arter. 

Få inspiration fra permakulturen til at skabe mere liv og modstandsdygtighed lige der hvor du er og bor.